Casaro

Diensten

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. De schilder-, behang- en decoratiewerken van CasaRo zijn van een uitzonderlijk hoog niveau, dat merk je meteen aan de realisaties. Bekijk hier foto’s van onze recentste projecten.

CasaRo garandeert een perfecte afwerking. Het maakt niet uit welke opdracht je voor ons in petto hebt, wij werken met de grootste precisie en leveren uitzonderlijke resultaten tegen een betaalbare prijs.

Scroll
binnenschilderwerken

Binnenschilderwerken

De schilders en decorateurs van het CasaRo-team zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerken. Met hun jarenlange ervaring maken ze van elke ruimte een juweeltje. De afwerkingsgraad is uitzonderlijk hoog. Dat komt enerzijds door het vakmanschap, anderzijds door het gebruik van innovatieve, professionele en kwalitatieve verfmerken.

Of het nu gaat om een toilet, een leefruimte of het volledige interieur van een woning, CasaRo maakt geen onderscheid en werkt elke opdracht zorgvuldig af.

Meer weten over onze
binnenschilderwerken?

Ontdek het aanbod.

Lees meer

Buitenschilderwerken

Een gevel kaleien of schilderen vereist vakmanschap en knowhow. Hetzelfde geldt trouwens voor andere buitenschilderwerken zoals het verven van een tuinhuis of carport. Aangezien deze oppervlakken onderhevig zijn aan diverse weersomstandigheden zoals regen, koude, sneeuw en wind, moeten dergelijke schilderwerken zorgvuldig uitgevoerd worden.

CasaRo werkt uitsluitend met professionals en de beste verfmerken, zodat elk oppervlak een degelijke bescherming en een frisse uitstraling krijgt.

Meer weten over onze
buitenschilderwerken?

Ontdek het aanbod.

Lees meer
Buitenschilderwerken
Behangen

Behangen

Behangen is een vak apart. Het is een stiel waarin CasaRo jarenlang ervaring heeft verzameld. Ondanks het klassieke en misschien wat oubollige imago van behang, kent het wel nog degelijk heel wat toepassingen en is het door opkomende trends populairder dan ooit.

Wil je een ruimte behangen zonder naden of blazen? Doe een beroep op onze ervaren behangers en geef je leefruimte, keuken of slaapkamer een unieke uitstraling.

Meer weten over behangen?

Lees meer
Caroussel
Spring naar de inhoud